Om oss

Vår story

Om Vitasana Wellness

Vitasana Wellness startades 2019 med yinyogaklasser i Nävekvarn utanför Nyköping. Jag som driver Vitasana Wellness heter Veerle Larsson och älskar träning och hälsofrågor. När jag upptäckte aerial yoga och bungee fitness i Spanien, växte drömmen om att öppna Sveriges första kombinerade yoga- och bungee fitnessstudio. Och drömmen blev verklighet!

På Vitasana Wellness ska du kunna känna att glädje och trygghet står i centrum. Vi har ett unikt aktivitetsutbud i mindre grupper och prioriterar det personliga bemötandet. Här finns en liten oas där du kan slappna av men där du också kan skratta och svettas under ett fartfyllt bungee fitnesspass.

Oavsett om du är ute efter mera lugn eller intensitet, är Vitasanas vision att det ska kännas kravlöst, mysigt och personligt i studion. Här tränar du i mindre grupper (max 15 deltagare).

Veerle Larsson

Ägare och instruktör i Bungee Super Fly, yinyoga, aerial yin och FLYoga Kids

"Jag fullständigt älskar friskvård. När jag fick problem med hälarna och behövde mer skonsam träning än löpning, upptäckte jag bungee fitness som jag tycker är vansinnigt rolig, skonsam och effektiv. Mitt mål är att ge dig klasser som känns givande och motiverande och som bidrar både till ökat välmående och en bättre hälsa. Det ska kännas kravlöst så att du kan komma till Vitasanas klasser för att du vill, inte för att du måste, oavsett dagsform eller träningsbakgrund. "

Sofia Norén Berglund

Instruktör i viryayoga

"Yogan ger mig det lilla extra jag söker och har genom åren hjälpt mig genom mentala utmaningar som utmattning och stress såväl som perioder med fysiska utmaningar som värk och inflammation. Den har varit mitt mellanrum i en stressad vardag och en plats att hämta det jag för stunden behöver. Viryayoga passar mig bra då den erbjuder en metodisk och lättsam yoga som är mycket genomtänkt och glädjefull. Välkommen till en mysig studio där man inte kan känna annat än värme och trivsel."

Gis närbild kvadrat sv

Gisela Nylund

Instruktör i Bungee Super Fly

"Min personliga träningsresa började i samband med en stor livsförändring som ledde till att jag gick upp mycket i vikt. Efter ett par år som glad gruppträningsdeltagare blev jag själv instruktör och har genom åren utbildat mig till spinninginstruktör, boxerciseinstruktör, indoor walking-ledare samt kostrådgivare. För mig är det viktigt att rörelseglädjen alltid får stå i centrum. Det ska vara roligt att träna! Första gången jag testade Bungee Fitness blev jag helt såld!"

Denise Ström

Instruktör i Slow Flow och Vinyasa

""Yoga är något min kropp verkligen älskar eftersom den kan utövas på så många olika sätt, allt från lugn, mysig och avslappnande yin till mer dynamisk vinyasa. Jag mår alltid bättre, både fysiskt och psykiskt, när jag rör på mig. Det viktiga för mig är att jag har kul när jag rör på mig, och att det känns bra i både kropp och sinne, vilket är just det jag vill förmedla i mina klasser. Kom precis som du är. Du behöver aldrig prestera eller bevisa något, utan bara komma, landa på mattan och ta det därifrån."

Veronika Skärlund

Certifierad rosenterapeut

Veronika är även yogainstruktör och diplomerad ayurvedisk hälsocoach med lång erfarenhet av yoga och meditation. Hon är också Write Your Self-vägledare och tror på skrivandet som en terapeutisk process. ”För mig är kopplingen mellan kroppen, tanken och känslan, eller om vi så vill våra fysiska, psykiska och andliga delar, central, i bådeläkning och utveckling. En rosenbehandling förenar och ger plats för alla dessa delar – för allt som är du.” Läs mer om Veronika och om rosenmetoden på www.verounika.se

Ieva Ostrovska

Auktoriserad hud- och spaterapeut

"Jag har själv lidit av problematisk hud. Därför har hudvård blivit min stora passion. Jag kan hjälpa dig också med att förbättra din huds utseende och med att boosta ditt självförtroende och välmående. Jag är din expert inom hudvård och erbjuder avkopplande och effektiva behandlingar utförda med högsta kvalitet, kunskap och noggrannhet. Hos mig kan du boka massage, vaxning, bryn- och fransbehandlingar, ansiktsbehandlingar mm. Ditt välmående och resultat är viktigast för mig. "

Matilda Mossenberg

Osteopat och ayurvedisk livsstilskonsult

"Att arbeta som osteopat är något som jag verkligen ÄLSKAR. Det är spännande, aldrig tråkigt, utmanande och jag delar så många fina stunder med så många människor, det är en ynnest. Att få dela den osteopatiska filosofin och synsättet med människor, lära dem om anatomi, fysiologi, belastning, övningar, sinnet, ja allt möjligt, det är så kul och utvecklande. Till mig kan du komma med akuta eller kroniska problem, oavsett om det är led, muskel, mage, tarm, andning, huvudvärk/migrän eller om du skadat dig."

Studion

En ljus och inbjudande studio

I studion finns en träningssal anpassad för din yoga och träning där följande finns:

  • 10 st Bungee Super Fly® kit
  • yogautrustning för 15 personer (mattor, bolster, klossar, bälten, filtar och ögonkuddar samt te)

Det finns en sitthörna där du bara kan vara och ta det lugnt eller äta en bit. Kanske vill du läsa några rader där innan passet drar igång?

Det går bra att byta om på plats och för dig som vill, finns möjlighet att låna duschen efter passet. 

Varmt varmt välkommen ska du vara.

Var hos oss!

Hyr vårt behandlingsrum

Vi har två behandlingsrum på 12 kvm i studion. Det ena är uthyrt på heltid. Det andra hyrs ut en eller flera dagar i veckan. Tillgång till kök med kylskåp, frys och mikrovågsugn samt toalett/dusch ingår. 
Hör av dig om du är en positiv och samarbetsvillig terapeut, massör, coach eller dietist.
 

Lokalen ligger på bottenvåningen och är handikappanpassad. Kostnadsfri parkering finns utanför. 

För mer info och priser, vänligen maila till info@vitasana.se.har